Reklamsamarbeten och PR

Teknifik riktar sig till den vanliga konsumenten såväl som tekniknörden på ett inkluderande sätt så att alla ska kunna hänga med. Oavsett nivå på teknikintresse behöver vi alla använda teknik i vår vardag och på jobbet. Därför vill jag ge  inspiration, tips och hjälp för att ge dig ett enklare och roligare digitalt liv.

Genom Teknifik kan du läsa lärorika guider, smarta tekniktips, lära dig om sociala medier, grunderna i digital design, reflektioner över det digitala samhället, pryltester, tekniknyheter, podcasttips och mycket mer.

Statistik och målgrupp

20 000 +

läsare i månaden på Teknifik.se

7 100 +

följare på Instagram @teknifik

13 000 +

räckvidd per månad på Instagram @teknifik

3000 +

prenumeranter på Youtube

2 500 +

mailprenumeranter på Teknifik Plus

1 800 +

följare på Twitter @elinhaggberg

1 200 +

följare på Facebook

Kvinnor 24-34 år

min största och mest engagerade målgrupp

94 %

läsare i Sverige

Vad kan vi som företag tjäna på ett betalt samarbete med Teknifik?

Genom ett sponsrat inlägg på Teknifik exponeras ert varumärke på ett naturligt, positivt och personligt sätt för min målgrupp och mina följare. Mina målgrupp är ganska unik inom tech-ämnet då merparten av mina läsare och följare är kvinnor (80 % på Instagram), den största andelen 18-35 år.

Jag använder min bakgrund som journalist för att berätta om vardagsteknik, framtiden och kreativa digitala verktyg på ett sätt som engagerar, utbildar och är lätt att förstå. Jag har utvecklat effektiva metoder för att föra samman storytelling och marknadsföring på ett naturligt sätt.

Jag har en nära relation till min målgrupp som har ett stort förtroende för mig. Eftersom jag vet vad mina läsare gillar så kan jag skapa ett inlägg där ni som företag får bästa möjliga exponering. Ett inlägg hos mig ses av mina läsare mer som ett tips från en kompis än en reklamannons. Något ger högre engagemang och en positivare upplevelse hos läsaren än annan reklam.

I ett samarbete med mig får ert företag inte bara möjlighet att synas och höras i mina kanaler utan ni får också högkvalitativt innehåll att dela vidare i era egna flöden. Till exempel en lärorik guide, en framtidsspaning, en engagerade video eller ett intressant podcastavsnitt.

Teknifik är en av de främsta teknikbloggarna i Sverige. Jag syns och hörs som teknikexpert i TV och radio och har därför ett högt förtroende inom mitt ämne och ett starkt personligt varumärke. Dessa styrkor får ni del i när vi gör ett samarbete tillsammans. 

Jag har genom strategiskt arbete med SEO mycket kraft bakom mina länkar och är toppresultat på många attraktiva sökord inom vardagsteknik, sociala medier och digitala tjänster. Det hjälper er att dra trafik till er egen sajt.

Jag har väldigt låg andel sponsrade inlägg och har inte externa reklambanners på min blogg. Det innebär extra mycket exponering och en exklusivitet för er som företag. Mina läsare vet helt enkelt att jag väljer mina samarbeten med omsorg och därför har mina samarbeten högt engagemang och positivt mottagande från mina läsare.

Sponsrat inlägg

Från 15 000 SEK

Detta är perfekt för dig som vill ge en boost till en kampanj, bygga SEO till en sajt eller nå ut med en nyhet. Jag skriver ett inlägg som på ett naturligt sätt förevisar er produkt, tjänst eller kampanj. Inlägget har ett högkvalitativt innehåll med värde för min målgrupp. Ni har möjlighet att få med ett sponsor-budskap samt 2 länkar.

Reklamsamarbete

Från 40 000 SEK

Vi kommer överens om ett upplägg med 2-3 inlägg i mina kanaler över en längre tidsperiod, där jag på olika kreativa sätt visar fördelarna med ert företag, tjänst eller produkt. Ni får stora möjligheter att skräddarsy fokus och budskap. Ett samarbete över längre tid knyter starka band mellan ert varumärke och mina följare. Här finns även möjlighet att koppla på rörligt innehåll i form av video.

Influencersamarbete

Från 80 000 SEK

Det här är alternativet för dig som älskar Teknifik och som vill bygga ett långsiktig samarbete med mig och mina följare över tid. Detta är det absolut bästa sättet att skapa en trovärdig, kostnadseffektiv och värdefull influencer-marknadsföring. Innehållserier, event, medverkan i era kanaler, mig som kreativt bollplank för er marknadsavdelning – sky is the limit!

PR, recensioner och pryltester

Jag är intresserad av att testa och recensera nya prylar, appar och tjänster om de är relevanta för min målgrupp. Det handlar främst om teknik och tjänster som underlättar skapande, kreativitet, egenföretagande och vardagslivet. Mina ord och åsikter är alltid mina egna.

Observera att pressutskick inte garanterar exponering på teknifik.se och att jag ej ansvarar för att skicka tillbaka saker som skickats utan tidigare överenskommelse.

Att jag går med på att testa er pryl eller tjänst är inte detsamma som att jag garanterat kommer publicera om den på Teknifik.se. För garanterad exponering på Teknifik.se maila mig med en förfrågan om ett betalt samarbete.